Ammunition Tekniker,ATO, Britisk

Dette mærke er begyndt at ses ved ingeniørregimentet båret på uniformen, begyndende i 2014. mærket erhverves gennem samarbejdspartner ved Royal Engineers.

Mæret er ikke godkendt til bæring på uniformer i Danmark, men det tåles dog båret ved 5 EODKMP.

Det ”flammende A” er det engelske mærke for en ATO (Ammuntion Technicial Officer) og anvendes af alle engelske Ammunitions Teknikere. Det specifikke mærke er designet så det kan anvendes af BM da OF har et mærke uden A i midten. Mærket anvendes af danske IEDD operatører der har bestået det engelske High Threat IEDD Operatør kursus. 

Jobbeskrivelse til ammunition Tekniker

En Ammunition Tekniker udfører inspektion, reparation, bevis test, ændring og bortskaffelse af alt ammunition, herunder styrede missiler, og kan anvendes på Explosive Ordnance ammunition og eksplosive forhold. Der er et element af fare forbundet med denne handel, selv om omfattende uddannelse sikrer, at du håndtere ammunition og eksplosive sikkert, og kan rådgive andre til at gøre det samme. Arbejdet kræver et skarpt øje for detaljer og kan betyde lange repetitive inspektion og reparation opgaver. Som en Ammunition tekniker, du kunne tjene i hele verden og kan anvendes i et depot, eller som medlem af et lille hold involveret med Ammunition Inspectorate og ammunitionsrydning opgaver. Ammunition Teknikere er instrueret i kunst ammunition bortskaffelse og grundlæggende EOD under deres handel uddannelse, men er ikke introduceret til kunst af IEDD indtil de vender tilbage til Army School of Ammunition til deres klasse 2 Opgradering eller specialiserede kurser forud for operationelle.

Ammunitionsrydning

Det er en misvisende at sige, at Ammunition Teknikere er bare 'ammunitionsrydningspersonel eksperter' EOD (EOD) for at give det den korrekte titel er kun ét aspekt af en AT eller ATO'er jobbeskrivelse.Og den type EOD udført på Terrorist anordninger er en specialistopgave kaldet improviserede eksplosive anordninger bortskaffelse (IEDD) ​​Regiment RE

High Assurance Search Teams, Britisk

Dette mærke er begyndt at ses ved ingeniørregimentet båret på uniformen, begyndende i 2014. mærket erhverves gennem samarbejdspartner ved Royal Engineers.

Mæret er ikke godkendt til bæring på uniformer i Danmark, men det tåles dog båret men det tåles dog båret ved 5 EODKMP.

2 af de 4 hovedgrene i 5 EODKMP.

Bomben udformet som øje anvendes af de engelske Ingeniører (RE) i sammenhæng med SEARCH uddannet personel og bæres af disse. Dansk SEARCH har taget dettte til sig og bærer det i tilknytning til deres virke i SEARCHDEL. 

Kendt for deres arbejde med den EOD (EOD) og Search Task Force (tidligere kendt som Counter-improviserede eksplosive ladninger Task Force), Search hold og deres rådgivere fra Royal Engineers og Royal Logistic Corps har en af ​​de mest farlige og krævende job i Afghanistan.

Denne Search hold er ude på jorden i Helmand-provinsen hver dag i året, der søger efter IED'er i de farligste områder, som derefter fjernes eller tilintetgøres af EOD operatører.

Emblemet blev officielt lanceret den 16 september 2011 på Carver Kaserne i Wimbish, hjemsted for søgning specialister 33 Ingeniør Regiment (EOD) og 101 Ingeniør Regiment (EOD).

Omkring 250 soldater deltog ved en parade for at modtage emblemet, som alle havde for nylig afsluttet ture i Afghanistan eller var i færd med at implementere.

Oval i design, badge bærer ordet "Search" på sin base med et øje og flamme over at repræsentere Search Teams arbejde.

Den generaladjudant, generalløjtnant Mark Mans, der selv var en Søg rådgiver i 1970'erne præsenterede badges.

Finsk CBRN mærke, som blev set båret af en soldat tilknyttet dansk enhed ved ingeniørregimentet.

for at erhverve dette mærke ved de finske CBRN specialister, skal der gennemføres en meget omfattende uddannelse.

Kommentarer

Anders Peter Willumsen

12.08.2016 16:10

Hejsa.
Hvis det har interesse kan vil jeg godt komme med lidt supplerende oplysninger vedr. Search mærket.
Du kan sende mig en mail, hvis det har interesse :)

Michael Weltz

20.08.2016 06:35

Hej Anders. du må da meget gerne sende nogle flere kommentar på min mail micmar@fiberfart.dk

Seneste kommentarer

03.09 | 07:46

Hej. Jeg har designet 6hbukmp mønt som KC i 2015-2017. Sig endelig til hvis du vil have en beskrivelse af designet :)

08.07 | 15:02

Manchetknapper med ovenstående emblem plus en kongekrone over?

19.06 | 06:43

Hej sådan et bælte fra jir, er det til at skaffe

20.04 | 10:15

Lavet ved Jyskemblem

Del siden